Montarea pavajului pe morminte în cimitirele din Moldova

Ultimul detaliu în amenajarea unui loc de înmormântare este în cadrarea mormântului și montarea aleilor permanente. Cel mai bun material pentru aceste scopuri, în raportul calitate/preț, este pavajul trotuar.

Ce tip de pavaj se utilizează pe morminte și în cimitire Monumentele de granit și marmură, mormintele din piatră naturală, sunt instalate pentru mulți ani, deci teritoriul adiacent mormântului trebuie să aibă o învelitoare durabilă cu o durată de viață lungă. O opțiune bugetară, care nu cedează esthetic și din punct de vedere al performanței granitului, este pavajul trotuar sau pavajul prefabricat. Acest lucru este confirmat de străzile orașului pe care trec zilnic mii de oameni, iar culoarea și textura pavajului se mențin. Pe un cimitir, nu există o încărcătură atât de mare pe alei și platformă, astfel încât aceasta va rezista mult mai mult decât perioada specificată de 10-12 ani. Compania Granit.md accept comenzi pentru montarea pavajului pe mormânt în cimitirul din Bălți și în toată Moldova, pe o bază de beton cu o garanție de 25 de ani, și oferă, de asemenea, servicii de fabricație și instalare a monumente funerare pe mormânt, cu livrare în toată Moldova.

Baza pavajului trotuar utilizată de compania noastră constă din beton de înaltă calitate cu diverse aditivi: fragmente de piatră naturală, pigment, lut, substanțe rezistente la temperature scăzute, plastifianți etc. Texturivariate, diversitate de culori, imitareapietreinaturale permit selectarea unui pavaj care se potrivește perfect cu monumental și gardul instalat, completând ansamblul funerar general. În prezent, puteți cumpara pavaj trotuar în Bălți la prețuri direct de la producător la numărul de telefon 069160604.

Cum se montează pavajul trotuar în Bălți

• În primul rând, se efectuează lucrări de excavare: curățarea terenului de buruieni, îndepărtarea rădăcinilor și a tulpinilor copacilor, nivelarea suprafeței cu ajutorul unui nivel laser, pregătirea fundației.

• Apoi, specialiștii montează o plasă de armare și toarnă structura cu beton. Pentru ca fundația să se "aseze", montajul pavajului trotuar începe nu mai devreme de 1-2 zile după finalizarea lucrărilor.

• Pavajul se montează conform schiței alese de client: o suprafață continuă, cu modele geometrice, cu efect tridimensional sau cu ornamente artistice.

• În timpul instalării bordurilor și gardurilor, se asigură un sistem de drenaj adecvat.

Garantăm instalarea și montarea pavajului nostru

Posibilele defecte ale pavajului sau ale tehnicii de montaj se manifestă de obicei în primele 3 luni, după ploi abundente sau în urma unor schimbări bruște de temperatură. Compania noastră oferă un termen de garanție mai lung pentru clienți. Dacă în termen de 12 luni clientul descoperă deformări ale modelului, scufundări sau deteriorări ale pavajului, specialiștii noștri vor înlocui zona problematic sau vor efectua lucrări suplimentare în întregime, GRATUIT.

Pavaj trotuar la Bălți


от
150 lei pentru 1 m patrat

Pentru a comanda pavaj de trotuar la Bălți de la producător sunați la numărul 069160604.


Trotuar.md
Experiența
de lucru
peste
9 ANI
скачать прайс-лист
+373 69160604
 
Trotuar.md
+373 69160604
luni-vineri 08:00 - 18:00

Adresa: Balti s. Victoriei 51
REDUCERE!
REDUCERE!
Reducere până la 5 procente pe pavaj
Reducere până la 5 procente pe pavaj
Изготовление тротуарной плитки Бельцы
MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?
SUNAȚI LA NUMĂRUL:
+373 69160604

Versiunea în limba rusă
ore de lucru: luni-vineri 7.00 - 18.00
COMPLETAȚI PENTRU A PRIMI UN SUNET
Introduceți numrul
Introduceți întrebarea
MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Тротуарная плитка в молдове